Каталог товарiв
+38 (096) Дивитись всі
Телефонуйте нам:
Пишіть нам:
0

Політика конфіденційності

1. Загальні положення

1.1. Справжня Політика конфіденційності є невід'ємною частиною Угоди (далі – «Угода»).

1.2. Крім випадків, коли терміни безпосередньо визначені в Політиці конфіденційності, нижче вони вживаються в значенні, зазначеному в Угоді.

1.3. Політика конфіденційності описує, які особисті ідентифікаційні дані, які Ви можете відправити через інтернет на Сайт або іншим способом передати нам, (далі – «Особисті дані») збираються і використовуються. Крім того, справжня Політика конфіденційності встановлює, як зібрані Особисті дані можуть бути виправлені або вилучені.

1.4. Будь-які Ваші Особисті дані захищаються і обробляються нами відповідно до Політики конфіденційності. Ви розумієте і погоджуєтеся, що в момент надання своїх Особистих даних Клієнт приймає цю Політику конфіденційності.

1.5. Користуючись Послугами, Ви даєте згоду на збір і використання Особистих даних, як це передбачено чинним законодавством про захист персональних даних і цією Політикою конфіденційності.

1.6. У разі розбіжності між правилами цієї Політики конфіденційності та іншими нормами Угоди останні мають переважну силу.

2. Реєстрація на сайті

2.1. Ви можете користуватися Сайтом без реєстрації, проте в такому випадку доступ до деяких функціональних складовх буде обмежений.

2.2. Під час реєстрації Ви надаєте Ваш дійсний номер мобільного телефону і адресу електронної пошти. Також процедура реєстрації може відбуватися за допомогою профілю в соціальних мережах.

2.3. При здійсненні реєстрації ми збираємо і обробляємо Особисті дані за умови, що вони були надані Клієнтом, і/або у формі файлів cookies.

2.4. Надаючи дійсну адресу електронної пошти, ми залишаємо за собою право відправляти Вам новини про акції та пропозиції від Pets.

3. Використання Особистих даних і передача їх третім особам

Я (Користувач) дозволяю адміністрації сайту "Pets" та її уповноваженим представникам, в рамках Закону України "Про захист персональних даних" отримувати, збирати, зберігати і використовувати мої персональні дані в базі персональних даних користувачів "Pets" прізвище, ім'я, по батькові, дату народження, номер мобільного телефону, адресу електронної пошти, адресу доставки. У будь-який момент моя згода може бути мною відкликана шляхом подання відповідного письмового повідомлення на електронну адресу: [email protected]

4. Файли cookies

4.1. Файл cookie являє собою невеликий фрагмент інформації, який відправляється Вашому браузеру і зберігається на жорсткому диску Вашого комп'ютера.

4.2. Ми використовуємо файли cookies для відстеження використання нашого Сайту, а також надання Послуг.

4.3. Ми можемо використовувати файли cookies, щоб збирати інформацію про відвідувачів сайту, наприклад: IP-адреса, тип браузера, операційної системи, дата і час відвідування.

5. Модулі та соціальні мережі

5.1. Сайт використовує плагіни, що надаються соціальними мережами, включаючи Facebook, Twitter, Google+, Вконтакте і Однокласники (далі– «Соціальні мережі»). Модулі ідентифіковані логотипами Соціальних мереж або відповідними написами.

5.2. Коли Ви відвідуєте сторінки Сайту, що містять відповідний плагін, Ваш браузер встановлює пряме з'єднання з серверами Соціальних мереж. Вони безпосередньо передають зміст плагіна Вашому браузеру, який вбудовує останнім на Сайт, дозволяючи особам, які адмініструють Соціальні мережі, отримувати інформацію про доступ до відповідної сторінки сайту.

5.3. Якщо Ви використовуєте плагін Соціальної мережі, нам можуть передаватися деякі Ваші Особисті дані (наприклад, ім'я, дата народження, стать, адреса електронної пошти).

5.4. При відвідуванні Сайту в ході активного сеансу в Соціальній мережі, інформація про таке відвідування може збиратися особами, що адмініструють Соціальні мережі.

5.5. Якщо Ви контактуєте з плагінами, наприклад, натискаючи на кнопки«Like», «Мені подобається», відповідна інформація передається з Вашого браузера безпосередньо особам, які адмініструють Соціальні мережі, і ними ж зберігається.

5.6. Для отримання повної інформації про цілі та масштаби збору і обробки даних особами, що адмініструють Соціальні мережами, про Ваші права і варіанти настройки для забезпечення приватності відвідайте сторінки політики конфіденційності відповідної Соціальної мережі.

5.7. Якщо Ви користувач Соціальних мереж і не хочете, щоб особи, які адмініструють їх, об'єднували дані про візити на Сайт з іншими даними про своїх користувачів, Вам необхідно вийти з профілю Соціальної мережі до відвідування нашого Сайту. Надалі Ви зможете заблокувати плагіни Соціальних мереж, використовуючи спеціальні розширення у Вашому браузері.

6. Захист Особистих даних і конфіденційність

6.1. Ми зобов'язуємося приймати всі розумні заходи для того, щоб до Ваших Особистих даних не отримали незаконний доступ треті особи.

6.2. Доступ до Особистих даних мають адміністратори, які дотримуються строгих стандартів конфіденційності при обробці Ваших Особистих даних і обов'язки яких безпосередньо пов'язані з такою обробкою.

6.3. Для забезпечення безпеки і конфіденційності Особистих даних, які ми збираємо на Сайті, ми використовуємо стандартизовані системи обмеження доступу і захист паролями.

6.4. Ми прагнемо до створення беззастережно безпечних варіантів використання Сайту, але Ви повинні усвідомлювати, що інтернет як всесвітня система об'єднаних комп'ютерних мереж є вразливим середовищем, тому конфіденційність Особистих даних, переданих через Сайт або по електронній пошті, не може бути повністю гарантована нами, оскільки окремі етапи передачі Особистих даних по інтернет-каналах знаходяться поза нашим контролем.

7.Розсилка

7.1. Підписуючись на нашу розсилку, Ви погоджуєтеся з тим, що ми будемо відправляти Вам електронні повідомлення на регулярній основі, наприклад: акційні пропозиції, новини та інше.

7.2. Ви можете в будь-який час відмовитися від отримання нашої розсилки, перейшовши за посиланням з листа.

7.3. Ми не проводимо спам-розсилок. Спам є відправкою небажаних повідомлень електронної пошти, зазвичай комерційного характеру, у великій кількості і неодноразово, особам, з якими відправник раніше не мав контакту, або тим, хто відмовився отримувати повідомлення даного роду.

8. Зміна та видалення Особистих даних

8.1. Якщо інше не передбачено цією Політикою конфіденційності Клієнт несе відповідальність за актуальність, точність і повноту своїх Особистих даних.

8.2. У Вас є право на доступ, зміну ваших Особистих даних, також як і на їх видалення.

8.3. Якщо Ви хочете отримати доступ до Особистих даних, виправити або видалити їх, відвідайте сторінку особистого кабінету "Персональна інформація".

9. Публічна оферта

9.1. Пропозиція на Сайті не є офертою. Користувач після ознайомлення з розміщеною на сайті Пропозицією має право зробити оферту Продавцю шляхом заповнення форми Замовлення і/або здійснити замовлення через Колл Центр сайту. Заповнення форми Замовлення вважається офертою Користувача Продавцю на придбання Користувачем товару на умовах, зазначених у відповідному Пропозицію.

9.2. Оферта вважається прийнятою Продавцем, якщо Продавець здійснив дії, які свідчать про прийняття оферти Користувача, а саме: фактично відвантажив товар, приступив до надання послуг відповідно до умов, передбачених офертою Користувача, надав рахунок на оплату замовлених товарів.

9.3. Інформація про товар відображається на сайті dog-year.com.ua і є динамічною. Це означає, що інформація може бути оновлена, змінена і доповнена Адміністрацією в будь-який момент часу без попереднього повідомлення Користувача. Будь-яка інформація про товар Продавця, умови акції, ціни товару, і будь-які інші правила надання послуг Продавцем відображаються на сайті dog-year.com.ua. Адміністрація Сайту має право в будь-який час в односторонньому порядку змінювати умови цієї Угоди. Зміни вступають в силу з моменту розміщення нової версії Угоди на сайті dog-year.com.ua.

9.4. Продавець має право запропонувати реалізувати товар на інших умовах після отримання оферти Користувача. В такому випадку ця пропозиція вважається зустрічною офертою і має бути прийнята Користувачем. Прийняттям зустрічної оферти вважається фактичне отримання Користувачем і/або Одержувачем товару на умовах, передбачених зустрічною офертою. Продавець має право відкликати зустрічну оферту до моменту отримання товару Покупцем.

9.5. Узгодженням всіх істотних умов Сторонами є оплата та/або фактичне отримання товару Покупцем, а також відвантаження товару Продавцем.

9.6. Відповідальність Продавця за зміни умов реалізації товару обмежується правом Одержувача (Користувач, Платник) відмовитися від придбання товару і вимагати повернення сплачених за нього коштів (якщо вони оплачені).

9.7. Фотографія товару надана в ознайомлювальних цілях і може незначно відрізняться від поставленого товару. Характеристики товару надані в анотації товару.

Открыть
Закрить